Μαθητές από τη Βούλα αλλάζουν τα δεδομένα στις σχολικές εκδρομές – video

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/08/2017 - 10:39 | Author: Newsroom Ipaidia

Το 2ο Λύκειο Βούλας, πήγε την έννοια της σχολικής εκδρομής πολλά… επίπεδα πιο ψηλά!  Το πιο λαμπρό παράδειγμα για το πως το τυποποιημένο κατεστημένο των σχολικών εκδρομών μπορεί να αλλάξει, δίνουν οι μαθητές της Α' τάξης του 2ου Λυκείου Βούλας.

Θέλοντας να δημιουργήσει νέα πρότυπα ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου, διοργάνωσε μια εξαήμερη απόδραση με στόχο να ρίξει βάρος στην ανακάλυψη και εξερεύνηση των παγκόσμιων μνημείων φυσικής ομορφιάς της χώρας, συνδυάζοντας την υγιεινή διαβίωση με την ακραία περιπέτεια.

Στο βίντεο της παραπάνω gallery, 21 μαθητές της Α' τάξης του 2ου Λυκείου Βούλας κινηματογράφησαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, σε εξαήμερη απόδραση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων, σε Φαράγγι Βίκου, Δρακόλιμνη, Βοϊδομάτη, Ζαγοροχώρια, οι μαθητές τόλμησαν μία διαφορετική προσέγγιση των σχολικών εκδρομών και παρήγαγαν ένα βίντεο συνολικής διάρκειας τεσσάρων λεπτών το οποίο αποτελεί την προαναγγελία ντοκιμαντέρ για την περιοχή του Ζαγορίου που θα προβληθεί το Σεπτέμβριο, σε ειδική εκδήλωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και θα διανεμηθεί σε όλα τα σχολεία της Περιφέρειας.

Loading...


  • europalso   ideascentral