ΚΝΕ: Η κυβέρνηση να ακούσει τους μαθητές

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/10/2020 - 19:33 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

«Οι σημερινές, μεγαλειώδεις, μαθητικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα έδειξαν εμφατικά ότι η τρομοκρατία και οι απειλές της κυβέρνησης έπεσαν στο κενό! Καλά θα κάνει -έστω και τώρα- να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των μαθητών και να πάψει να τους εκβιάζει με μέτρα τιμωρητικού χαρακτήρα!» αναφέρει η ΚΝΕ σε σχόλιό της.

Προσθέτει ότι «η κυβέρνηση, με το να στρέφεται εναντίον των μαθητών που διεκδικούν το αυτονόητο, δηλαδή ανοιχτά και ασφαλή σχολεία με όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία τους, ώστε να διεξάγεται απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία, το μόνο που καταφέρνει είναι να τους πεισμώνει ακόμα περισσότερο».

«"Απουσία" και "κακή διαγωγή", που θέλει να χρεώσει η κυβέρνηση στους χιλιάδες μαθητές που αγωνίζονται, έχει πάρει προ πολλού η υπουργός Παιδείας, Ν. Κεραμέως, με το κλείσιμο 400 τμημάτων και τάξεων από κρούσματα κορονοϊού, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία, τις υπεράριθμες τάξεις και τα σχολεία-κλουβιά» αναφέρει ακόμα η ΚΝΕ, καταλήγοντας στο σχόλιό της: «Οι μαθητές έχουν δίκιο και το ξέρουν όλοι! Θέλανε δεν θέλανε τους άκουσαν σήμερα καλά!».

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: