Άλλη μια συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ θα γίνει χωρίς παρουσία των Αιρετών εκπροσώπων του Κλάδου αλλά με τους δοτούς στη θέση τους, αναφέρει η ανακοίνωση.

H ενημέρωση του Νίκου Φασφαλή

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΠΕ των ΔΟΤΩΝ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι για τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ.  Άλλη μια συνεδρίαση του θα γίνει χωρίς παρουσία των Αιρετών εκπροσώπων του Κλάδου αλλά με τους “δοτούς” στη θέση τους.

Για την ενημέρωσή σας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
2. Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
3. Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μετάταξη μέσω του Ε.Σ.Κ και λήψη απόφασης για τη διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
4. Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε θέσεις ΕΔΙΠ και λήψη απόφασης για  διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

Σε ότι αφορά τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ οι συνεδριάσεις του διορισμένου ΚΥΣΠΕ  προγραμματίζονται να αρχίσουν τέλος του μήνα.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε όλοι μαζί  τον αγώνα για την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών και για το Σχολείο αξίζει στα παιδιά μας!

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ