Συγκλονιστικά είναι τα όσα ζούσε για επτά χρόνια, το 15χρονο σήμερα αγόρι, το οποίο φέρεται να από την ηλικία των 8 ένας καθηγητής που μάλιστα είχαν και συγγενική σχέση.

Ο εφιάλτης λάμβανε χώρα σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, ενώ ο 62χρονος φέρεται να είχε και συγγενική σχέση με τους γονείς του παιδιού. Το παιδί λύγισε ύστερα από τόσα χρόνια και το είπε στους γονείς του, οι οποίοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν τον καθηγητή στις Αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο εν ενεργεία εκπαιδευτικός έχαιρε της εμπιστοσύνης των γονιών και μάλιστα φέρεται να είχε ακόμα και κλειδιά του σπιτιού. Μια από τις πολλές φορές που ασέλγησε ήταν παρόντες 4 άτομα, ο ρόλος των οποίων εξετάζεται από τις Αρχές.

Την ίδια ώρα έχει κινηθεί από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα ο 62χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να διέπραξε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο. Η διαδικασία κινήθηκε μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.