ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/11/2014 - 12:57 | Author: Newsroom Ipaidia

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Ιστοσελίδα: filologoi02.webnode.gr

email: [email protected]

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν.

3848/2010

Συνάδελφοι,

Επειδή η περίοδος για τα εργασιακά μας ζητήματα λόγω των νομικών επιλογών και πρακτικών του Υπουργείου είναι εξαιρετικά κρίσιμη και η θέση μας στον πίνακα αναπληρωτών πιο επισφαλής από ποτέ, καλούμε όλους τους συναδέλφους αναπληρωτές φιλολόγους που πιστεύουν ότι θίγονται από το άνοιγμα των πινάκων κατά παράβαση του ν. 3848/2010 να συμμετέχουν στη δικαστική προσφυγή με στόχο να μπλοκάρουμε τη ρύθμιση. Ζητάμε την εφαρμογή μοριοδότησης του 3848 ή τη συνέχιση της μεταβατικής περιόδου μέχρι τη διενέργεια του επόμενου ΑΣΕΠ. Ύστερα απο επικοινωνία του ΠΑΣΑΦ με τον δικηγόρο κ. Θεοδωράτο Hλία υπήρξε ενημέρωση για τη νομική οδό που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, η οποία έχει ως εξής:

Γίνεται μία αίτηση προς το Υπουργείο με την οποία ζητάμε να μας απαντήσουν για τον τρόπο ανοίγματος των πινάκων αναπληρωτών. Μόλις λάβουμε την απάντηση προσφεύγουμε δικαστικά εναντίον αυτής. Το κόστος της αίτησης είναι 850 ευρώ. Βασική αρχή της δικονομίας είναι ότι η αίτηση πρέπει να γίνεται από ομοίους – μόνο από τους φιλολόγους – και τους άμεσα θιγόμενους, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα. Καλούμε όμως και τους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, καθότι μία δικαστική απόφαση που θα μας δικαιώσει προφανώς θα ισχύσει και για τις υπόλοιπες ειδικότητες της Β/θμιας.

Το κόστος συμμετοχής ατομικά ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ. Σε περίπτωση που ξεπεράσουμε το ποσό των 850 ευρώ τα χρήματα θα διατεθούν για την επόμενη κίνηση που θα είναι η δικαστική προσφυγή. Οποιοσδήποτε συμμετέχων μπορεί να ενημερώνεται για την κίνηση του λογαριασμού όπου κατατίθενται τα χρήματα για τον δικηγόρο ύστερα από προσωπικό e-mail στο σύλλογο ΠΑ.Σ.Α.Φ. ([email protected] ).

Στον λογαριασμό αυτόν μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των 20 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογαριασμού: 784/506021 – 45 ΙΒΑΝ λογαριασμού: GR5801107840000078450602145 SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Καταληκτική ημερομηνία συγκέντρωσης χρημάτων Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Φ.

Loading...
  • europalso   ideascentral