«Υλοποίηση μόνιμων διορισμών στη Γενική Εκπαίδευση μετά από 12 χρόνια!»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/11/2020 - 10:46 | Author: Newsroom Ipaidia

«Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε την εγγραφή στον Προϋπολογισμό του 2021 των κονδυλίων για την πραγματοποίηση των Μόνιμων Διορισμών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ελλάδας Δευτεροβάθμιας σε ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως Π.Ε.Α.Δ., με ικανοποίηση διαπιστώνουμε την εγγραφή στον Προϋπολογισμό του 2021 των κονδυλίων για την πραγματοποίηση των Μόνιμων Διορισμών σε Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση, υλοποιώντας έτσι τις εξαγγελίες και τηρώντας τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας.

Αν και ο αριθμός των πρώτων μαζικών διορισμών στη Γενική Αγωγή και Εκπαίδευση υπολείπεται σημαντικά των πραγματικών αναγκών, αναμένεται να είναι το πρώτο και θετικότατο βήμα για την εξομάλυνση της λειτουργίας της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την επαγγελματική σταθερότητα χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που έχουν οργώσει την επικράτεια, υποστηρίζοντας με θυσίες την αποτελεσματική και ουσιαστική λειτουργία ενός Δημόσιου Αγαθού.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αναμένουμε πλέον την άμεση έκδοση των τελικών πινάκων από το ΑΣΕΠ, και την ολοκλήρωση με συνέπεια της διαδικασίας των διορισμών και στην Γενική Παιδεία, για την οποία έχει επανειλημμένα δεσμευθεί δημόσια η Κυβέρνηση. Προσδοκούμε επίσης, στη λελογισμένη κατανομή των διαθέσιμων θέσεων, βάσει των πραγματικών και αναμφισβήτητων αναγκών της Εκπαίδευσης.

  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • ideascentral

   europalso

  Enter your email address: