Υγειονομικοί έλεγχοι στα σχολεία όλων των βαθμίδων της β.Αθήνας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/11/2018 - 10:23 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Με 606 υγειονομικούς ελέγχους, σε σχολικές εγκαταστάσεις όλων των βαθμίδων και όλων των κατηγοριών, συνεχίζεται η προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής για τη διασφάλιση των κανόνων υγιεινής.

Στο πλαίσιο αυτό η Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών πραγματοποίησε εντατικούς ελέγχους σε βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους και κυλικεία, ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων και βρεφονηπιακών- παιδικών σταθμών, που βρίσκονται στην περιοχή αρμοδιότητας της. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα κυλικεία των σχολείων, στις καντίνες και τους χώρους εστίασης εντός των σχολικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση των σχετικών υγειονομικών διατάξεων.

Όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, διεξήχθησαν 86 έλεγχοι σε κυλικεία – καντίνες, έγιναν συστάσεις ενώ βεβαιώθηκε μόνο μια παράβαση που στάλθηκε στη δικαιοσύνη. Επίσης, σημειώνει ότι περιοδικοί έλεγχοι γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, «με στόχο τη διασφάλιση της υγείας του σχολικού πληθυσμού, ενώ ελέγχεται και η αυστηρή εφαρμογή της απαγόρευσης του καπνίσματος».

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso