Τηλεκπαίδευση: «Θα έπρεπε να κρύβονται και όχι να διαφημίζουν ξεδιάντροπα την ιδιωτική εκπαίδευση αφού πρώτα έχουν κάνει μέσα σε 15 μήνες ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο», αναφέρει ο Νίκος Φίλης.

Σήμερα σε πάνελ του Open TV, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας στο ερώτημα της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη πως «έχουν δημιουργηθεί με την τηλεκπαίδευση μαθητές δύο ταχυτήτων, στα ιδιωτικά σχολεία να κάνουν μάθημα και στα δημόσια να μένουν στο… connecting της Cisco» βρήκε να απαντήσει ότι… «αυτό δείχνει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας»!

Του απάντησα φυσικά αμέσως ότι αυτό που πραγματικά δείχνει είναι την παράλυση της κυβέρνησης και την έλλειψη προετοιμασίας σε όλα, για κάτι που οι πάντες βλέπαμε ότι έρχεται.

Φτάνει πια! Θα έπρεπε να κρύβονται και όχι να διαφημίζουν ξεδιάντροπα την ιδιωτική εκπαίδευση αφού πρώτα έχουν κάνει μέσα σε 15 μήνες ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο. Να φύγουν!