: Τι είπε μιλώντας στον ANT1 o πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Εξαδάκτυλος,  σχετικά με τη συχνότητα του self test από τους μαθητές

Ο καθηγητής ανέφερε ότι η σχετική απόφαση της επιτροπής ήταν για διενέργεια δυο self test την εβδομάδα, ενώ όπως αποκάλυψε στην αρχή είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο για ένα self test και ένα την εβδομάδα.

Για την μετά τις 12:30 τόνισε ότι εξετάζεται ο τρόπος για τη μετάβαση σε μια ζωή χωρίς περιορισμούς με ασφάλεια. «Σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε συνεχώς αναθεωρήσεις» τόνισε.

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο lockdown στο μέλλον τόνισε: «Απευχόμαστε να χρειαστεί να προτείνουμε νέους περιορισμούς, γι αυτό κάνουμε έκκληση στους ανθρώπους να προσέχουν».

Για το άνοιγμα του τουρισμού έκανε λόγο για «άσκηση ισορροπίας». «Για να λυθεί επιτυχώς αυτή η εξίσωση χρειάζεται η βοήθεια όλων ως προς την τήρηση των μέτρων» σημείωσε.

Ως προς τις μεταλλάξεις τόνισε ότι τα εμβόλια αντιμετωπίζουν όλες τις γνωστές μεταλλάξεις έως τώρα, ενώ εξέφρασε την ανησυχία τους για τις μεγάλες συγκεντρώσεις.

Τι θα ισχύσει για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς

Πανελλήνιες 2021 Υποψήφια: Άδικες για πολλούς υποψηφίους με σχολεία για μεγάλο διάστημα κλειστά

Αναπληρωτές: Ακόμα και με 60.000 προσλήψεις, τα σχολεία θα λειτουργούν στοιχειωδώς!