Εκπαιδευτικοί: Nα προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί

Εκπαιδευτικοί: Nα προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί

O σύλλογος εκπαιδευτικών Σεφέρης μαζί με άλλους ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ συμμετείχε σε συγκέντρωση στα Προπύλαια για το ασφαλές άνοιγμα των .

Η ανακοίνωση

Την Τετάρτη 14 Απρίλη στις 6.30 μ.μ. ο σύλλογός μας «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» μαζί με άλλους ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ συμμετείχε σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, όπου εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές απαιτήσαμε μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και για την κάλυψη των μορφωτικών αναγκών, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για τα σχολεία.

Ζητήσαμε μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ με ευθύνη του κράτους και όχι με ατομική ευθύνη των γονιών, φορτώνοντας σε μαθητές και γονείς τη διάγνωση, την καταγραφή και τη διαχείριση των κρουσμάτων.

Απαιτήσαμε  να προχωρήσουν άμεσα οι και να παρθούν μέτρα για αραίωση των μαθητών  στις τάξεις, με αντίστοιχες προσλήψεις, τόσο για λόγους υγειονομικής ασφάλειας όσο και για την κάλυψη των μορφωτικών κενών που συσσωρεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα, μαζί και άλλα μέτρα ενίσχυσης και στήριξης των μαθητών.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να μην αφήσουμε τα παιδιά μας να γίνουν θύματα της πανδημίας και της κρίσης!

ΕΝΩΝΟΥΜΕ  τις φωνές μας με τους γονείς, τους μαθητές,  τους υγειονομικούς, με σωματεία και μαζικούς φορείς.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να παλεύουμε για επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, για δημόσια Υγεία, Παιδεία, για σχεδιασμό από την κυβέρνηση της λειτουργίας των σχολείων για τη νέα σχολική χρονιά με βάση τις ανάγκες μας.

ΌΛΟΙ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ σε πορεία με μουσικά δρώμενα που θα ξεκινήσει στις 11:00 από τη λαϊκή αγορά του Περισσού και θα καταλήξει στις 12:00 στο πάρκο της οδού Πάρσης (πρώην FLOCAFE) σε μουσική διαμαρτυρία.

Άνοιγμα σχολείων – Τζούφη: Τα self test δεν είναι αξιόπιστα

Self test και απουσίες: Τι ορίζει η εγκύκλιος

 

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !