ΕΚΠΑ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ Α. ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΕΚΠΑ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ Α. ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Προς τον Δρ Γ Μπαραλό Πρόεδρο ΠΕΣΣ

Αξιότιμε κύριε Μπαραλέ

Ευχαριστούμε θερμά που μας ενημερώσατε για το θέμα του προγράμματος που είχαμε προκηρύξει και ήμασταν έτοιμοι να προσφέρουμε στους ενδιαφερόμενους.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση ούτε από εμένα ούτε από την ομάδα μου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ενέργεια εις βάρος των λειτουργών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αντιθέτως πρόθεση μας ήταν να θωρακίσουμε τους δασκάλους, τους καθηγητές και τους σχολικούς συμβούλους, έναντι συστημάτων αξιολόγησης που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης. Και αυτό θα γινόταν μέσα από ένα σεμινάριο το οποίο θα προέβαλλε όλες τις παγίδες, τα αρνητικά σημεία και θα έδινε τροφή για κριτική σκέψη.

Σας γνωστοποιώ, σεβόμενος το αίτημα σας, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει κατέβει από την ιστοσελίδα μας και δεν θα υλοποιηθεί μέχρις ότου επανεξεταστούν όλες οι παράμετροι που αφορούν το κρίσιμο θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και υπάρξει συναίνεση και συμφωνία όλων των ενδιαφερομένων πλευρών.

Θέλω να αισθάνεστε την άνεση να επικοινωνείτε μαζί μας και μαζί μου ούτως ώστε στο μέλλον να διοργανώσουμε επιμορφωτικά σεμινάρια τα οποία θα προβάλλουν τους στόχους σας και τους στόχους μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση και την επικοινωνία και προσβλέπω στη συνεργασία μας για την υλοποίηση δράσεων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση του έργου των εκπαιδευτικών

Με εκτίμηση

*(υπογραφή)

Ο Αντιπρύτανης & Πρόεδρος ΜΟ.ΔΙ.Π ΕΚΠΑ

Καθηγητής κ. Αστέριος Δουκουδάκης

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !