Μετά την αυτογελοιοποίηση ο κατήφορος δεν έχει σταματημό. Ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας η διοίκηση του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης δημοσίευσε σε ΦΕΚ ( 586/22-06-2017) τον του Προέδρου του ΤΕΙ Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη στην θέση του Γραμματέα του Ιδρύματος.

Αν και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Παναγιώτης Τζιώνας τις προηγούμενες μέρες ενημέρωσε τα μέλη του Ιδρύματος με mail ότι δεν συμμετείχε σε κανένα στάδιο της διαδικασίας, από την προκήρυξη μέχρι τον συγκεκριμένο διορισμό, εν τούτοις τα στοιχεία που στάλθηκαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για την δημοσίευση του φέρουν την υπογραφή του.

Επιπλέον προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι εστάλησαν σήμερα στο Γραφείο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μέσω φαξ από άγνωστο αποστολέα δύο έγγραφα με την υπογραφή του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Τζιώνα που είναι η πράξη διορισμού και ο διορισμός του Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη στη θέση του Γραμματέα στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι αυτονόητο τόσο το ΦΕΚ όσο και τα δύο έγγραφα που εστάλησαν στο γραφείο του Υπουργού θα παραδοθούν στην Δικαιοσύνη η οποία έχει πλέον τον λόγο.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ