ΑΣΕΠ Ειδικοί Φρουροί: Αριθμός – ρεκόρ υποψηφίων που μπαίνουν σε κλήρωση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/09/2019 - 11:44 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2021 - 19:29

: Στους 918, αριθμό-ρεκόρ, ανέρχονται οι υποψήφιοι για τις 1.500 θέσεις ειδικών φρουρών που θα μπουν στην σημερινή κλήρωση (9 πμ στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ).

Πρόκειται για υποψηφίους που ισοβάθμησαν με άλλους συναδέλφους τους από τους συνολικά 1.870 που επιλέχθηκαν για να καλύψουν τις 1.500 θέσεις.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καθώς στην ίδια θέση ισοβαθμούν ακόμη και 7 υποψήφιοι, οι κληρώσεις που θα γίνουν θα είναι πολύ λιγότερες, και θα ανέλθουν στις 358.

Να σημειωθεί ότι  και στη συνέχεια επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η «οι ισοβαθμούντες ενημερώθηκαν τόσο από τις οικείες Διευθύνσεις Αστυνομίας, όσο και μέσω e-mail στις διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που είχαν δηλώσει ενυπογράφως κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής», προκειμένου αν θέλουν να παραστούν αυτοπροσώπως στην σημερινή κλήρωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των 1.870 υποψηφίων για να καλύψουν τις 1.500 θέσεις επιλέχθηκε καθώς μετά την ανακοίνωση σήμερα το βράδυ,  των προσωρινών πινάκων υποψηφίων ακολουθούν:

-Η διαδικασία ενστάσεων στο , η δεκαήμερη προθεσμία για την οποία ξεκινάει με την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων επιτυχόντων αύριο

-Oι υγειονομικές εξετάσεις και

-Οι αθλητικές διαδικασίες

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: