Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Πότε αναμένεται η εγκύκλιος για την υποβολή αιτήσεων μέσω ΟΠΣΥΔ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/09/2019 - 16:26 | Author: Newsroom Ipaidia

 Σχετικά με την επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ στις 17 Σεπτεμβρίου τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών και τη Β΄ φάση αναπληρωτών

 

του αιρετού στο  ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 Σήμερα 13/9 αναμένεται να βγει η εγκύκλιος για την υποβολή από τους εκπαιδευτικούς μέσω . Το θα μείνει ανοικτό μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου. Στις 17 θα συνεδριάσουν τα Κεντρικά Συμβούλια για συζήτηση επί των αποσπάσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις όλων των εκπαιδευτικών πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά για να ληφθούν υπόψη από το ΚΥΣΔΕ! Οι αιτήσεις που έχουν σταλεί στο Υπουργείο πρέπει να υποβληθούν μέσω ΟΠΣΥΔ.

   Σχετικά με τη Β΄ φάση στις 18 Σεπτεμβρίου θα ζητηθεί η επικαιροποίηση των κενών από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και λογικά μετά τον έλεγχο και την επικύρωσή τους από τους Περιφερειακούς Διευθυντές η Β  φάση προσλήψεων θα γίνει στις 24 ή 25 Σεπτεμβρίου.

   Υπενθυμίζω ότι μετά την Α΄ φάση των αναπληρωτών τα υφιστάμενα κενά στη Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση είναι περίπου 63%! Είχαν δηλωθεί περίπου 4600 κενά και καλύφθηκαν τα 1719! Στην Ειδική Αγωγή η κάλυψη είναι αρκετά μεγαλύτερη. • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso