Συνεδρίασε  το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) για τις Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και ΕΑΕ.

Θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) για τις Αποσπάσεις των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ από περιοχή σε περιοχή, ΚΕΔΑΣΥ και ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ .

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 θα συνεδριάσει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) για τις Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και ΕΑΕ.

Αναλυτικά, όπως μας πληροφορούν οι Αιρετοί ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΕΕΠ

Α. Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας 2023-24

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) για τις Αποσπάσεις, και σύμφωνα με ενημέρωση του Αιρετού του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκου Φασφαλή ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την Ειδική και Γενική Αγωγή για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αποσπώνται από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2023-2024. Ως εκ τούτου αναμένεται μετά το πέρας των σχετικών ελέγχων να αποσταλούν οι πίνακες με τα ονόματα των αποσπασθέντων εκπαιδευτικών προς υπογραφή από τον Υπουργό ΠΑΙΘΑ.

Β. Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας 2023-24

Για την επόμενη συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 και η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και ΕΑΕ, ενημερώνει ο Αιρετός στο Κεντρικό Συμβούλιο εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θοδωρής Κατσωνόπουλος.

Γ. Αποσπάσεις μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24 Οι Αιρετοί στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας, κοινοποίησαν ενημερωτικό σημείωμα αναφορικά με την συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 με κύριο θέμα τη διενέργεια των Αποσπάσεων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το 2023-24.