Άνοιγμα σχολείων: Πώς θα επιστρέψει η Γ' Λυκείου – Τα σενάρια

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/01/2021 - 09:55 | Author: Newsroom Ipaidia

Άνοιγμα σχολείων: Μπορεί τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία να ξεκίνησαν κανονικά μαθήματα, προβληματισμοί υπάρχουν όμως για το πώς θα επιστρέψει η Γ'Λυκείου. Δείτε στο ipaidia.gr τα σενάρια που εξετάζουν οι ειδικοί.

Άνοιγμα σχολείων: Ποιά η κρίσιμη ημερομηνία για την Γ'΄Λυκείου

Η υπουργός Παιδείας τόνισε πώς η επιστροφή της Γ'Λυκείου αποτελεί προτεραιότητα, αφού οι μαθητές αποτελούν κρίσιμη ομάδα μιας και θα εξεταστούν στις .

Η ημερομηνία πού φαίνεται να συνεδριάσουν οι ειδικοί είναι η ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές Λυκείου έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Άνοιγμα σχολείων με μάσκα, κλιμακωτή άφιξη και εθελοντικά τεστ - Όλα τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα

Πανελλήνιες 2021: Όλες οι αλλαγές στην εξεταστέα ύλη ΕΔΩ

ΟΑΕΔ: Μπαράζ πληρωμών - Παράταση για τα επιδόματα ανεργίας

ΑΣΕΠ: ΝΕΑ προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις

Οι λοιμωξιολόγοι τόνιζαν την προηγούμενη εβδομάδα πως το άνοιγμα της Γ’ Λυκείου είναι η επόμενη προτεραιότητα, με τον καθηγητή Χαράλαμπο Γώγο να τονίζει πως «τον Γενάρη θα πάμε με ήπια βήματα».

Και ο Αθανάσιος Τσακρής, καθηγητής Μικροβιολογίας, διευθυντής Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως αυτή την εβδομάδα θα συζητηθεί το άνοιγμα στα γυμνάσια και τα λύκεια.

Όσον αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα φροντιστήρια η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει αργότερα καθώς το ζήτημα της επιστροφής στη δια ζώσης διδασκαλία στα πανεπιστήμια δεν έχει ακόμα τεθεί επί τάπητος στην επιτροπή των ειδικών.

   • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: