Αναβάθμιση του Σπουδαστή των Στρατιωτικών Σχολών σε Μαχητή και ενημερώμενο Ηγήτορα επιχειρεί το ΓΕΕΘΑ!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/06/2015 - 16:41 | Author: Newsroom Ipaidia

Την αναβάθμιση του νέου Σπουδαστή σε Μαχητή και ενημερωμένο Ηγήτορα, που φοιτά σε όλες τις Στρατιωτικές Σχολές επιχειρεί το ΓΕΕΘΑ ,με ένα στοχευμένο σχέδιο χορηγώντας τους ήδη αλλά και τους νεοεισερχόμενους Σπουδαστές όλων των Στρατιωτικών Σχολών δωρεάν Η/Υ μέσω ΕΣΠΑ!

Αυτό το πρωτοποριακό σχέδιο σχεδιάστηκε απο το ΓΕΕΘΑ και επειδή πρέπει να αναφέρουμε και ονόματα, η Χορήγηση δωρεάν φορητών Υπολογιστών σε όλους τους σπουδαστές ακόμη και σε αυτούς που θα εισαχθούν φέτος σε ένα σύνολο απίστευτο για Στρατιωτικά δεδομένα των 4200 φορητών Υπολογιστών έγινε με προσωπική εργασία και πέραν των ωρών Υπηρεσίας ,απο τον Υποστράτηγο Νικ Πιτσιόλη !

Μέχρι σήμερα έχουν χορηγηθεί πάνω απο 600 H/Y σε Σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών …Η απόκτηση των Υ/Π θα δώσει άμεση πρόσβαση στους Σπουδαστές της ενημέρωσης και της διαλογής των πληροφοριών στον Στρατιωτικό Τομέα αλλά και για την προσωπικής τους ευχαρίστηση !

Η διαδικασία απόκτησης του H/Y είναι απλή και γίνεται μέσα απο την σχετική πλατφόρμα του ΓΕΕΘΑ …Άλλα κόλπα από το Στράτευμα που δείχνει να μπαίνει σε άλλη διάσταση !

Για το θέμα ο Αρχηγός τους ΓΕΕΘΑ ανέβασε τα σχετικά tweet

alt
Loading...


  • europalso   ideascentral