3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας: 4ο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό  Τελικός Ρομποτικής 2020…Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας με την ομάδα Gemma Robot Neas Ionias στον διαγωνισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας συντελέσατε όλοι εσείς που πιστέψατε στο όνειρό μας, και ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε στην κατάκτηση του τελικού στόχου!

Για την ομάδα μου και τους γονείς τους αισθάνομαι ευτυχής και περήφανος για όλα αυτά τα χρόνια που στηρίζουν τις προσπάθειες…

Για το σχολείο μου και τους συναδέλφους που με στήριξαν, ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Για την οικογένειά μου, που σηκώνει και το μεγαλύτερο φορτίο από όλους δεν έχω λόγια… Τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς την κατανόηση και την βοήθειά τους… Η Χρύσα πάντα δίπλα μου, ακούραστη, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες… Ο Γιώργος, προπονητής και αυτός, πάντα πρόθυμος βοηθώντας με τις τεχνικές του γνώσεις… Ο Μιχάλης, κριτής από φέτος και αγαπημένος των παιδιών μου, σταθερά δίπλα μου στον προγραμματισμό και στα πειράματα….

Με πολύ αγάπη αφιερώνω σε όλους σας, την μεγάλη τιμή που μου έκανε ο WRO δίνοντάς μου την Τιμητική Διάκριση Προπονητή στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό, βραβεύοντας στο πρόσωπό μου τον δάσκαλο που αγωνίζεται για την εισαγωγή της ρομποτικής στην εκπαίδευση!!!

Λίγες φωτογραφίες σήμερα, θα ακολουθήσουν άλλες και βίντεο με στιγμιότυπα στο YOUTUBE…

“Πάντα στο νου σου να `χεις την Ιθάκη.Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου

“Κατηγορία Δημοτικού «Από τον Αρχιμήδη στον Da Vinci»

Αποτελέσματα Περιφέρειας Αττικής

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές, στους γονείς!

Το μέλλον είναι δικό τους:

1) Future Scientists 2

2) MusicRobots Pefkis

3) Minders 2

4) Gemma Robot Neas Ionias

Ειδικό Βραβείο Κατασκευής