21-10-14 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ – « Το Yπουργείο Παιδείας κοντά στον …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/10/2014 - 15:55 | Author: Newsroom Ipaidia

Δελτίο Τύπου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ – « Το Yπουργείο Παιδείας κοντά στον πολίτη. Γνώρισε τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν»

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχεδιάζει, υλοποιεί και πιστοποιεί δράσεις και προγράμματα, που προσφέρονται στους πολίτες με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση, στη Μυτιλήνη , την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18.00, στο Ξενοδοχείο«HELIOTROPE HOTEL», (Βίγλα, 81100 Μυτιλήνη). Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών, όπως δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Αιγαίου, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Επιμελητηρίων, Εμπορικών Συλλόγων, εκπαιδευτικοί, γονείς, κ.α.

Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες αξιοποίησης των έργων, των δράσεων και των προγραμμάτων τους, που υλοποιούνται και ενδιαφέρουν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...


  • europalso   ideascentral