1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημ. Αλεξανδρούπολης – Πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο e-twinning 2015 (4-11 ετών)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/03/2015 - 11:53 | Author: Newsroom Ipaidia

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στο 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης που διακρίθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning.

Συγχαίρουμε τους μικρούς μαθητές, των οποίων το έργο επιλέχθηκε μεταξύ 133 έργων που υποβλήθηκαν για αξιολόγηση από όλες τις κατηγορίες και στο σύνολο των χωρών της Ευρώπης και απέσπασε το 1ο Ευρωπαϊκό

Βραβείο eTwinning prizes 2015 στην κατηγορία 4-11 ετών για το έργο Powerfulnaturekingdom.et. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Κυβιρτζίκης Ευστράτιος και ιδιαίτερα η εκπαιδευτικός της τάξης κ. Κουγιουρούκη Αγγελική, για τον τρόπο με τον οποίο παρότρυναν και καθοδήγησαν τους μαθητές. Το σχολείο θα εκπροσωπήσει στην τελετή απονομής βραβείων 6-9 Μαΐου στις Βρυξέλλες μία ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η προσπάθεια αυτή των μαθητών αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την εκπαιδευτική κοινότητα της Περιφέρειάς μας και αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της συμμετοχής σε αξιόλογες και καινοτόμες δράσεις σε κλίμα συνεργασίας και δημιουργικότητας.
Ελπίζουμε οι εμπειρίες αυτές να αποτελούν το έναυσμα για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
dictyo.gr
Loading...


  • europalso   ideascentral