15-11-13 Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με την Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/11/2013 - 20:10 | Author: Newsroom Ipaidia
Δελτίο Τύπου

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με την Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ανδρούλλα Βασιλείου.

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος συναντήθηκε σήμερα 15 Νοεμβρίου, στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με την Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ανδρούλλα Βασιλείου.

Στη συνάντηση βασικά θέματα ήταν η επένδυση στην Εκπαίδευση, στην Επαγγελματική Κατάρτιση και την Έρευνα, όπως προσδιορίζονται στη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρώπη 2020» και όπως έχουν υλοποιηθεί από τις πολιτικές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Επίσης, αντικείμενο της συνάντησης, αποτέλεσαν οι Προτεραιότητες της επερχόμενης Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το πρώτο εξάμηνο του 2014, στον τομέα της Παιδείας.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral