09-10-14 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ – «Το Yπουργείο Παιδείας κοντά στον …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/10/2014 - 17:55 | Author: Newsroom Ipaidia

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ – «Το Yπουργείο Παιδείας κοντά στον πολίτη. Γνώρισε τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν»

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχεδιάζει, υλοποιεί και πιστοποιεί δράσεις και προγράμματα, που προσφέρονται στους πολίτες με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση, στον Βόλο, την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18.00, στο ξενοδοχείο «DOMOTELXENIAVOLOS» (Πλαστήρα 1, Βόλος).

Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες αξιοποίησης των έργων, των δράσεων και των προγραμμάτων τους, που υλοποιούνται και ενδιαφέρουν την Περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...


  • europalso   ideascentral