Δελτίο Τύπου

Σε πλήρη ετοιμότητα να λειτουργήσουν για το διδακτικό έτος 2013 – 2014 είναι και τα 58 Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στελέχωσης των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, με την ανακοίνωση σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του οριστικού πίνακα μοριοδότησης υποψηφίων Διευθυντών για δέκα σχολικές μονάδες.

Ο αρμόδιος υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας τόνισε τα εξής:

« Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας αποτελούν πυλώνα της μη τυπικής εκπαίδευσης στην χώρα μας παρέχοντας την δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να έχουν, εντελώς δωρεάν, μια δεύτερη ευκαιρία εκπαίδευσης. Παράλληλα, οι τίτλοι αποφοίτησης των ΣΔΕ συνιστούν αυταπόδεικτο στοιχείο επαρκούς γνώσης της ελληνικής γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού μας για όσους διαμένουν στην χώρα μας επί μακρόν χρονικό διάστημα.

Σταθερός στόχος μας παραμένει η αναβάθμιση και η θωράκιση της δημόσιας μη τυπικής εκπαίδευσης παρέχοντας υψηλού επιπέδου σπουδές και κατάρτιση με πιστοποιημένους τίτλους».

Ο οριστικός πίνακας μοριοδότησης υποψηφίων διευθυντών ΣΔΕ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενική Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης http://www.gsae.edu.gr/el/tracts/948-oristikos-pinakas-moriodotisis-ypopsifion-diefthynton-sde

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε .

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ