Μοιάζει με προφητεία της Αποκάλυψης που τελικά επιβεβαιώνεται μπροστά στα μάτια μας.

Το τέρας των 1.600 ίππων που βλέπετε στο βίντεο, είναι ένα από τα πιο ονομαστά τετρακίνητα στον κόσμο και πρωταγωνιστής στη Formula Offroad της Ισλανδίας (τη χώρα με τους πιο ακραίους junkies της off road αδρεναλίνης).

Οδηγός είναι ο γνωστός στους κύκλους Gudbjorn Grimsson, ο οποίος σκέφτηκε ότι το τέρας που οδηγεί δεν πρέπει να αρκεστεί μόνο στην επιφάνεια της ξηράς, αλλά μπορεί να διαβεί και ποτάμια.

Έτσι σε έναν αγώνα στην Ισλανδία αποφάσισε ως να περάσει το ποτάμι επί τροχών: απλά πήρε φόρα, εκμεταλλεύτηκε τα ειδικά ελαστικά και μαζί με τα 1.600 άλογα κατάφερε να διανύσει μία απόσταση σχεδόν 300 μέτρων, με μέση ωριαία ταχύτητα που άγγιξε τα 100 χλμ./ώρα. Η απόσταση είναι παγκόσμιο ρεκόρ, και το μοναδικό μέχρι σήμερα, καθώς κανείς δεν έχει επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο.

Ο μόνος που δηλώνει ότι θα το σπάσει είναι ο ίδιος θερμόαιμος Ισλανδός, ο οποίος υπόσχεται ότι θα επανέλθει του χρόνου με πιο άγριες διαθέσεις. Όσο για την εμπειρία δήλωσε ότι του φάνηκε καλύτερη και από οργασμό. Δεν ξέρω τι θα πουν οι κυρίες, αλλά είναι προφανές ότι ο Gudbjorn καίει βενζίνη αντί τεστοστερόνη…

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ