Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονταν από όλους τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς το προχθεσινό περιστατικό του λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία στον πληθυσμό.

Δεν σχετίζεται με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης με τη δεύτερη δόση του εμβολίου ο , που συγκλονίζει την περιοχή των Καλαβρύτων.
Αυτή είναι η εκτίμηση μετά από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης γυναίκας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.
Ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης ανέφερε πως «από τα πρώτα ευρήματα δεν προέκυψε πνευμονική εμβολή. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη και παραμένει υπό διερεύνηση η αιτία θανάτου».
«Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε κανενός είδους εμβολή, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από τον ιατροδικαστή Πατρών», δήλωσε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, στο flamis gr.

Από τα πρώτα ευρήματα η αιτία θανάτου της 56χρονης είναι απροσδιόριστη και αναμένεται με ενδιαφέρον το πόρισμα του ιατροδικαστή εφόσον υπάρξουν όλες οι απαντήσεις από τα εργαστήρια.