Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκεται εδώ ο ποδοσφαιριστής , για τις κατηγορίες περί ομαδικού βιασμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, την παρέσυραν στο σπίτι του όπου τη βίασαν.

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία. Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία» φέρεται να έχει καταθέσει η καταγγέλουσα στους αστυνομικούς.

Σε πλήρη άρνηση της κατηγορίας αναμένεται να προχωρήσει ο 27χρονος κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής, αποδεχόμενος μεν τη συνεύρεση, υποστηρίζοντας όμως ότι υπήρχε συναίνεση. «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», ανέφερε ο συνήγορος του Ρουπμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η 17χρονη του απέκρυψε την ηλικία της, λέγοντας πως ήταν 19 ετών, αλλά και πως ότι συνέβη, ήταν με τη θέληση της. Η ίδια πηγή αναφέρει στο Newsbomb ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να χρησιμοποιήσει την κατάθεση μιας 16χρονης κοπέλας και φίλης της 17χρονης, που ήταν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή και η οποία φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι η ίδια προχώρησε σε ερωτική συνεύρεση με τη θέληση της με τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τις πληροφορίες περί συναινετικής συνεύρεσης στην κατάθεση της 16χρονης, η τελευταία φέρεται να έχει καταθέσει πως η 17χρονη της αποκάλυψε το επόμενο πρωί ότι βιάστηκε.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν τα θύτες και θύμα συναντήθηκαν σε πάρτι στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλει η ανήλικη, τη βίασαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη περιέγραψε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο.

Οι κατηγορούμενοι είχαν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν

Ήταν Νοέμβριος του 2020 και περίοδος lockdown, όταν ένα vip πάρτι στο roof garden γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου της λεωφόρου Συγγρού, απασχόλησε τις Αρχές.

Το πάρτι οργανώθηκε διαδικτυακά και ήταν «κλειστό», δηλαδή αποκλειστικά για vip προσκεκλημένους. Ανάμεσα τους και παικτες του Ολυμπιακού, μεταξύ των οποίων και ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με τους αστυνομικούς.

Για το πάρτι που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία είχε κατηγορηθεί αρχικά η 24χρονη υπεύθυνη του ξενοδοχείου, η οποία όμως στην κατάθεση της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διοργάνωσε το πάρτι και κατονόμασε ποιος ήταν –σύμφωνα με εκείνη- ο διοργανωτής. Η 24χρονη ανέφερε το όνομα ανθρώπου που είναι ιδιαίτερα γνωστός για τη συμμετοχή του σε πάρτι με παρουσία επωνύμων και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επρόκειτο για τον 40χρονο Νιγηριανό.

Κατηγορείται για βιασμό ο Σεμέδο – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του