Στο χωριό Filippovka της Ρωσίας ένας σκύλος πενθεί εδώ και μία εβδομάδα το θάνατο του…
θηλυκού συντρόφου του και αρνείται πεισματικά να φύγει από το πλευρό του, αποτελώντας την καλύτερη απόδειξη ότι ακόμη και στο ζωικό βασίλειο η απώλεια ενός αγαπημένου δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ντόπιων, τα δύο σκυλιά προσπάθησαν να διασχίσουν το δρόμο, όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε το θηλυκό σκυλί, το οποίο παρέμενε ακίνητο στη μέση του δρόμου.

Ο συντροφός του προσπάθησε με τα πόδια και κατάφερε να την μετακινήσει σε ένα διπλανό χωράφι, όπου έμεινε εκει προσπαθώντας να διατηρήσει ζεστό το σώμα της και να τη συνεφέρει.Όταν πια κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο να ξυπνήσει αντί να απομακρυνθεί παρέμεινε δίπλα της. Και αυτό συνεχίστηκε για περισσότερο από μία εβδομάδα. Η ιστορία πολύ γρήγορα διαδόθηκε ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι, μάλιστα, προσπάθησαν αρκετές φορές να τον δελεάσουν με τροφή για να φύγει.

Εκείνος, όμως, παραμένει πιστός και αφοσιωμένος κοντά της και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει. “Η τρυφερότητα και η αφοσίωση που δείχνει είναι δύσκολο να βρεθούν ανάμεσα σε ανθρώπους. Ακόμη προσπαθεί να ζεστάνει το σώμα της…”, λένε οι ντόπιοι και το βίντεο που ακολουθεί επιβεβαιώνει…

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ