Η ξεκαρδιστική σκηνή που μοιάζει σαν να έχει βγει από παρωδία της δημοφιλούς σειράς ταινιών θρίλερ “τα σαγόνια του καρχαρία”. Μόνο που στην περίπτωση της “εν εξάλλω” ξανθιάς πρωταγωνίστριας, το τέρας του βυθού είναι ένας χορτοφάγος, άκακος μανάτος
Το βίντεο που ακολουθεί έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο σε λίγες μόνο ημέρες. Με 6,5 εκατομμύρια θεάσεις χρηστών του διαδικτύου που διασκεδάζουν με την υστερική αντίδραση μιας κοπέλας όταν αντιλαμβάνεται πως μαζί της στο νερό κολυμπά και ένα πελώριο κύτος. Όχι, δεν πρόκειται για το τέρας του Λόχνες, αλλά για έναν καλοκάγαθο γίγαντα του βυθού.

 

alt

Ονομάζονται Μανάτοι, μοιάζουν πολλοί με ευτραφείς φώκιες ή θαλάσσιους ελέφαντες και απαντώνται συχνά σε ρηχά νερά της Καραϊβικής και ποτάμια. Συχνά τους αποκαλούν θαλάσσιες αγελάδες και παρά τον όγκο και το βάρος τους (ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο) είναι δυσκίνητοι, νωθρού και ανεβαίνουν στην επιφάνεια κάθε 20′ λεπτά απλά και μόνο για να πάρουν αέρα.
Δείτε το απίστευτο βίντεο:
Και για του λόγου το αληθές, δες την αντίδραση ενός Μανάτου σε άλλο βίντεο, όταν δύτης επιχειρεί να τον ταΐσει. Απλά αξιαγάπητος.
news247.gr