– Αναφέρουν πως ο διοικητής Σπύρος Πρωτοψάλτης συμμετέχει στην προεκλογική καμπάνια των γαλάζιων με χρήματα που προορίζονται για τους άνεργους πολίτες.

πως στην κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα την περασμένη Πέμπτη, 4 Μαΐου, ο διοικητής Σπύρος Πρωτοψάλτης συμμετείχε με χρήματα του οργανισμού.

Τονίζουν μάλιστα πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου χρησιμοποιεί τα χρήματα που προορίζονται για τους ανέργους για κομματικό και πολιτικό όφελος.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν παρέλαση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε εκδηλώσεις «Ημέρες Καριέρας» του οργανισμού, προνομιακή αντιμετώπιση γαλάζιων δήμων, προκλητικές αυξήσεις του μισθού του επικεφαλής, ενώ κάνουν λόγο ακόμα και για πρόστιμο του ΚΟΚ για υπερβολική ταχύτητα που πληρώθηκε από τα ταμεία του οργανισμού.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ:

Εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει και καυτηριάσει τη δράση του Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Πρωτοψάλτη, ο οποίος «χρησιμοποιεί» πόρους του ΟΑΕΔ που προορίζονται για τους ανέργους, προκειμένου να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ.

Είδαμε παρέλαση στελεχών της ΝΔ στις Ημέρες Καριέρας, είδαμε να εγκρίνονται 7,2 εκ. ευρώ για διαφημιστική προβολή, είδαμε προνομιακή αντιμετώπιση δήμων που πρόσκεινται στη ΝΔ, είδαμε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε καθημερινή βάση, είδαμε να πληρώνει ο ΟΑΕΔ πρόστιμο για παράβαση του ΚΟΚ (υπέρβαση ορίου ταχύτητας), είδαμε τεράστιες αυξήσεις στον μισθό του Διοικητή, εσχάτως όμως, είδαμε την Πέμπτη 4 Μαΐου, δυο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, τη συμμετοχή του Διοικητή του ΟΑΕΔ με χρήματα του ΟΑΕΔ σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ (Κομματική Οργάνωση της ΝΔ) Αχαΐας.

Ανερυθρίαστα και αλαζονικά ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, ο διοικητής που έχει στην αρμοδιότητά του τη στήριξη των ανέργων, χρησιμοποιεί τον Οργανισμό και τους ανέργους για προσωπική και κομματική στήριξη. Την ώρα που επιβάλλει ποινές διαγραφής στους ανέργους μέχρι και 2 χρόνια από τον ΟΑΕΔ, την ίδια ώρα κατασπαταλάει τα χρήματα που προορίζονται για αυτούς σε διαφημιστική προβολή του ιδίου και της κυβέρνησης.

Αιδώς Αργείοι.