Καταγγελία σοκ σε αστυνομικό τμήμα για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από σχολείο – – Σε καταγγελία προχώρησε μια μητέρα για απόπειρα αρπαγής του 10χρονου γιου της σε αστυνομικό τμήμα στη νοτιοανατολική Αττική.

Προχθές το μεσημέρι την ώρα που σχολούσαν οι μαθητές από το σχολείο, ο μικρός ξεκίνησε να επιστρέψει στο σπίτι του, που βρίσκεται μόλις στο επόμενο στενό από το σχολείο.

Το αγοράκι είπε στη μητέρα του, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, ότι την ώρα που περπατούσε σταμάτησε ένα λευκό βαν δίπλα του και κατέβηκαν δύο άνδρες, που φορούσαν μάσκες. Του είπαν κάτι, όμως το παιδί τρόμαξε, δεν άκουσε κι άρχισε να τρέχει μέχρι που έφτασε στο σπίτι του, όπου τον περίμενε μια κυρία που θα τον πρόσεχε μέχρι να επέστρεφε η μητέρα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου που μίλησε στην εκπομπή, η απόπειρα αρπαγής έγινε σε ώρα που έξω από το σχολείο υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και γονείς που είχαν πάει για να πάρουν τα παιδιά τους.

Όπως εξήγησε το παιδάκι επέστρεφε μόνο του στο σπίτι του, με τους γονείς να έχουν υπογράψει ειδική δήλωση, καθώς μένει πάρα πολύ κοντά.

“Ευτυχώς είναι μεγάλο παιδί και μπόρεσε και αντέδρασε γρήγορα. Όμως το γεγονός ότι το περιστατικό έγινε με τόσο κόσμο έξω από το σχολείο δείχνει πόσο αδίστακτοι ήταν”, είπε η διευθύντρια.

Η αστυνομία αναζητά από τις κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών το άσπρο βανάκι για το οποίο μίλησε το παιδί, ενώ από σήμερα, ο μικρός θα επιστρέφει στο σπίτι του με συγκεκριμένα άτομα.