Προκαταβολή σύνταξης: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

Προκαταβολή σύνταξης: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

: Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα θα πιστωθούν οι προκαταβολές στους δικαιούχους που έκαναν ψηφιακά την αίτηση χορήγησης του ποσού προκαταβολής έναντι της σύνταξης.

Σε λίγες μέρες η ανακοίνωση της ημερομηνίας

Εντός της Μεγάλης Εβδομάδας αναμένεται να πιστωθούν οι προκαταβολές , σε όσους υπέβαλαν την ψηφιακή αίτηση χορήγησης του ποσού προκαταβολής έναντι της σύνταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του , θα πραγματοποιηθεί μία καταβολή που θα αφορά όλους τους δικαιούχους.

Σχετικά με την ακριβή ημερομηνία πληρωμής θα υπάρξει ανακοίνωση από τον e-ΕΦΚΑ, μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των αιτήσεων.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, ο υπουργός Εργασίας, , δεν θέλησε να δεσμευθεί για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για την απονομή όλων των εκκρεμών συντάξεων, αλλά δεσμεύτηκε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καταβολή του σε όσους βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης εργασίας, εξηγώντας πως θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με το Δώρο Χριστουγέννων της περασμένης χρονιάς και δεσμεύτηκε ότι γίνεται κάθε προσπάθεια, ώστε να καταβληθεί στους δικαιούχους μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Επίδομα 534 ευρώ, ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ: Έρχεται μπαράζ πληρωμών για επιδόματα, συντάξεις

Συντάξεις Μαΐου 2021: Οι πληρωμές ΕΔΩ

Συντάξεις: Ποιοί θα πάρουν έως 200 ευρώ επιπλέον – Πίνακες

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !