Πώς θα είναι ο εορτασμός της και της – Τι λέει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη – Υπάρχει κίνδυνος για εμφάνιση νέας μετάλλαξης τους επόμενους μήνες

Υπέρ των οικογενειακών συγκεντρώσεων την Τσικνοπέμπτη και την Καθαρά Δευτέρα αλλά και της συμμετοχής των πολιτών σε κάποιες καρναβαλικές εκδηλώσεις τάχθηκε μιλώντας στο Newsbomb η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε «τα παιδιά μπορούν να φορέσουν μετά από δύο χρόνια τις καρναβαλικές στολές τους και να πάνε στις σχολικές εκδηλώσεις, οι οικογένειες μπορούν να φάνε μαζί αλλά όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν με προσοχή και φυσικά με την χρήση μάσκας».

Όσον αφορά το θέμα των συνωστισμών η κυρία Παγώνη εξήγησε: «αν οι πολίτες αποφύγουν τους συνωστισμούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν όμως δεν το κάνουν αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες εστίες υπερμετάδοσης. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Απαντώντας σε ερώτηση του Newsbomb σχετικά με το ενδεχόμενο εμφάνισης νέας η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε: «όσο ο ιός είναι εδώ φυσικά και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και νέα μετάλλαξη αλλά πλέον μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε, με την τήρηση των ιατρικών πρωτοκόλλων, τα και φάρμακα. Δεν πιστεύω ότι η όποια νέα μετάλλαξη θα μας ξαναπάει πίσω».

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ