Οικογενειακό επίδομα: Μέσα στον Οκτώβρη η γ δόση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/09/2016 - 11:53 | Author: Newsroom Ipaidia

Οι δόσεις για το ειναι 4 των χρόνο. Προϋπόθεση για την καταβολή του είναι η υποβολή Ε1 και Α21 κάθε χρόνο.

Η Τρίτη δόση αναμένεται να καταβληθεί μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου.

Στόχος είναι να ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτούντων, έτσι ώστε η Γ’ δόση να μην έχει εκκρεμότητες. Προβλήματα αναμένεται να προκύψουν για περιπτώσεις δικαιούχων που δεν υπέβαλλαν την αίτηση (έντυπο Α21) μαζί με τη φορολογική τους δήλωση, όπως επίσης και τυχόν δικαιούχοι που δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν όλα τα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν.

Το α δόθηκε σε όσους είχαν υποβάλει εως 26/6 στο . Η επόμενη πληρωμή αναμένεται να γίνει εως 20 Οκτωβρίου, όπου και θα καταβληθεί η Γ' δόση για τα .

Η εφαρμογή του ΟΓΑ για τον έλεγχο του Α21 online

Δείτε την ειδική εφαρμογή του ΟΓΑ και τα δικαιολογητικά για τον έλεγχο του Α21 και για την πληρωμή για το επίδομα τέκνων ώστε να ενημερωθούν οι γονείς για τυχών δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ ωστε να πληρωθούν σε επόμενη πληρωμή.

Όσοι από τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 μέχρι και τις 26-06-2016 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr ), στην ένδειξη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ, ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους καθώς και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα). Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού

Η εφαρμογη εδω

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: