Νέα Σμύρνη: Έρευνες για το πώς ένα παιδί με τόσο σοβαρά σημάδια κακοποίησης πήγαινε στο και ουδείς είχε δώσει προσοχή για να το βοηθήσει

Το που βίωνε τη φρίκη στα χέρια του 47χρονου πατέρα του. Το σακάτευε στο ξύλο και το κακοποιούσε σεξουαλικά, φθάνοντας σε σημείο να του καίει τα χεράκι στο μάτι της κουζίνας .

Πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία στους αξιωματικούς του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, να καλέσουν τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου στη Νέα Σμύρνη, όπου πήγαινε το κοριτσάκι, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Και αυτό γιατί, προκαλεί ερωτήματα πώς ένα 10χρονο παιδί με τόσο σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο και το σώμα, πήγαινε στο και ουδείς από τους δασκάλους είχε δώσει προσοχή για να το βοηθήσει και να λήξει νωρίτερα το μαρτύριό του.

Έτσι, λοιπόν, διενεργείται έρευνα προκειμένου να απαντηθούν εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν για αυτή τη ζοφερή υπόθεση.

Την ίδια ώρα, η ομάδα των αστυνομικών που ασχολήθηκε με την υπόθεση, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά και λειτουργώντας χωρίς να χάσει χρόνο για να σώσουν το κοριτσάκι, περιμένουν να καταφέρει να συνέλθει από όλα όσα βίωνε από τον πατέρα του, για να δώσει κατάθεση.

Αν και η ιατροδικαστική αποτυπώνει με τον πιο δραματικό τρόπο όλα όσα βίωνε αυτό το παιδάκι, οι αστυνομικοί θέλουν με τη μαρτυρία του να «κλειδώσουν» την υπόθεση για να τον στείλουν οι Αρχές για πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ