Κτηματολόγιο: emails σε 550.000 ιδιοκτήτες δήμου Αθηναίων – Αρχίζει η προανάρτηση τη Μ. Δευτέρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔21/04/2019 - 21:13 | Author: Newsroom Ipaidia

| Αρχίζει τη Μεγάλη Δευτέρα η προανάρτηση των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων που δηλώθηκαν κατά την κτηματογράφηση στον Δήμο Αθηναίων και αφορά σε περίπου 550.000 ιδιοκτήτες.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας του Ελληνικού Κτηματολογίου ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet και θα διαρκέσει για δύο μήνες.

Μάλιστα, έχει αρχίσει ήδη η αποστολή των πρώτων μηνυμάτων στο κινητό ή emails σε ιδιοκτήτες ακινήτων στα όρια του Δήμου Αθηναίων , που ειδοποιούν για την έναρξη της διαδικασίας προανάρτησης από την επόμενη εβδομάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-0 10.10.10 και στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr ή στο Γραφείο Κτηματογράφησης Αθήνας (Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου).

Η προανάρτηση στην Αθήνα θα διαρκέσει έως τις 24 Ιουνίου.

Στόχος της διαδικασίας της προανάρτησης, που δοκιμάζεται για πρώτη φορά, είναι να ενημερωθούν τα στοιχεία για τυχόν προφανή λάθη (λ.χ. ορθογραφικά) ή απλές αλλαγές (λ.χ. σε μια διεύθυνση, ένα e-mail, ένα τηλέφωνο), καθώς η βάση δεδομένων είναι ενήμερη για τις ιδιοκτησιακές αλλαγές από το 2008 έως σήμερα.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάρτησης, θα εξεταστούν οι αιτήσεις επανεξέτασης στοιχείων που θα υποβληθούν και κατόπιν θα αναμορφωθούν οι κτηματολογικοί πίνακες, ώστε να αναρτηθούν • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: