: Δραματική έκκληση έκανε ο  διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα .

«Δεν υπάρχει έλεγχος»

Πολύ δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην Ελλάδα με την πανδημία του κορονοϊού καθώς τα παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα με τις μολύνσεις να αγγίζουν τις 100.000 τις τελευταίες δύο εβδομάδες διάστημα στο οποίο καταγράφηκαν και 928 νεκροί.

«Τα μηνύματα δεν είναι καλά. Ακόμα και ήμερα που τελείωσε η εφημερία, δεν υπάρχει έλεγχος. 110 προσελεύσεις, 45 εισαγωγές πολλοί θάνατοι. Γέμισαν οι νεκροθάλαμοι του νοσοκομείου» είπε χαρακτηριστικά το πρωί της Τετάρτης ο διευθυντής Β΄ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ του να ληφθούν περιοριστικά μέτρα ζητώντας από την πολιτεία «να επιβάλει τη μάσκα σε όλους τους χώρους και για εμβολιασμένους και για μη ».

Περιγράφοντας τα περιστατικά στο νοσοκομείο του έκανε λόγο για έναν 40χρονο που «διασωληνώσαμε αμέσως μόλις ήρθε σε πολύ κακή κατάσταση που έμενε στο σπίτι. Έλεγε ότι δεν θα με πειράξει, ότι είναι φούσκα αυτά που λέτε».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ελάχιστοι είναι αυτοί που τους κυνηγάμε για το οξυγόνο και μας δυσκολεύουν και μας απειλούν. Η δυσφορία που νιώθει κάποιος από τις επιπλοκές της νόσους είναι κάτι το μοναδικό»

«Πρέπει να υπάρξουν περιοριστικά για τους μη εμβολιασμένους για την προστασία τους γιατί πάει να γίνει «τραγωδία των μη εμβολιασμένων» στην Ελλάδα» τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας για την ανάγκη επιστράτευσης ιδιωτών γιατρών, δε, ο Νίκος Καπραβέλος τόνισε σε δραματικούς τόνους ότι «για να αντέξουμε στο νοσοκομείο θέλουμε 25-30 γιατρούς, πνευμονολόγους και εντατικολόγους».