Κορονοϊός – Γκάγκα: Νέοι άνθρωποι έχουν διασωληνωθεί – Κολλάμε και από την οικογένεια μας

Κορονοϊός – Γκάγκα:  Νέοι άνθρωποι έχουν διασωληνωθεί – Κολλάμε και από την οικογένεια μας

: Η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία» Μίνα Γκάγκα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία. Δείτε στο ipaidia.gr τι είπε.

Δεν βλέπουμε τα να μειώνονται

«Έχουμε και 20αρηδες στα νοσοκομεία, και ολόκληρες οικογένειες». Όπως διευκρίνισε η γιατρός, υπάρχουν και εισαγωγές ηλικιωμένων που δεν κάνουν εμβόλια, εστιάζοντας στην ανάγκη να κάνουν όλοι τα όταν είναι διαθέσιμα.

«Υπάρχει πολύς κόσμος που βρίσκεται σε έκθεση πάει στη δουλειά, που βλέπει κάποιους φίλους έξω έστω για ένα καφέ, και υπάρχει αρκετά μεγάλη διαμόλυνση, κυρίως στις νεότερες ηλικίες που είναι έξω… Έχουμε και εντελώς υγιείς, νέους ανθρώπους που έχουν διασωληνωθεί» εξήγησε, τονίζοντας ότι οι μεγαλύτερες ηλικίες εμφανίζονται περισσότερο προσεκτικές γιατί γνωρίζουν ότι είναι και πιο ευπαθείς.

«Είμαστε πιεσμένοι, δεν βλέπουμε τα κρούσματα να μειώνονται», ανέφερε η κ. Γκάγκα.

«Οι είναι πολύ μεταδοτικές. Έχουμε αρκετούς νέους στα νοσοκομεία 20αρηδες, 30αρηδες, και 40αρηδες στα νοσοκομεία με COVID» σημείωσε η κ. Γκάγκα.

«Έχουμε ολόκληρες οικογένειες στο νοσοκομείο, γιατί ένας κολλάει όλη την οικογένεια. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, να φοράμε , όχι πολύ λεπτές, να κρατάμε αποστάσεις να προσέχουμε τους δικούς μας, δεν είναι μόνο θέμα μέτρων της πολιτείας» επισήμανε.

Lockdown: Τα σενάρια για το άνοιγμα της εστίασης – Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις εκτός νομού

Lockdown – Μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο: Έτσι θα γίνεται ο έλεγχος – Διευκρινίσεις

Lockdown – Εξαδάκτυλος: Επιπέδωση των κρουσμάτων στην Αττική

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !