Όπως φαίνεται , οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν να αναβάλλουν τις εξετάσεις Γερμανικών που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα στο Βόλο παρά τις προβλέψεις για την .

Έτσι, σαν αποτέλεσμα αρκετά παιδιά από τα Τρίκαλα που ξεκίνησαν για να πάνε στο γειτονικό νομό για να δώσουν τις εξετάσεις αυτές, εγκλωβίστηκαν μαζί με γονείς μέσα στα αυτοκίνητα που τα μετέφεραν, καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν οι γονείς στο Trikalanews, αν και βρίσκονταν σε πολύωρη αναμονή προκειμένου να καταφέρουν τα παιδια να δώσουν εξετάσεις, τελικά τους ενημέρωσαν πως αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν.

55 εγκλωβισμένοι σε ξενοδοχείο στο παραλιακό μέτωπο του Βόλου

Στο μεταξύ, στιγμές τρόμου επικρατούν σε ξενοδοχείο του Βόλου, καθώς 55 άτομα, πελάτες και προσωπικό βρίσκονται εγκλωβισμένα εντός του κτιρίου, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, χωρίς ρεύμα.

«Η θάλασσα είναι στο ίδιο ύψος με τον δρόμο. Έχουμε ανέβει στον 4ο όροφο και έχουμε ειδοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για να μας απεγκλωβίσει με ασφάλεια. Νερά μπαίνουν από την πόρτα της ρεσεψιόν» λέει στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, που βρίσκεται ανάμεσα στους εγκλωβισμένους.