Τραγωδία για τη μητέρα του 52χρονου αγιογράφου στην που εν ψυχρώ από τον 90χρονο με καραμπίνα για μια θέση πάρκινγκ.

Πριν από ένα χρόνο η γυναίκα έχασε και τον άλλο της γιο, με το δράμα να κορυφώνεται το 2022 καθώς και τα δύο της παιδιά δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 52χρονου αγιογράφου στην Τήνο μιλά στο Star και λέει για τον δράστη: «Έσπασε το τζάμι και του έριξε δύο τουφεκιές. Είχαν ανταλλάξει λόγια πολλές φορές γιατί ο δράστης έκανε τα γλυκά μάτια στην κοπέλα του Σπύρου. Έχει δεκάδες μηνύσεις από πολλούς ανθρώπους».

«Αυτός δεν πρόκειται να πάει στη φυλακή γιατί είναι 90 χρονών, εμένα το παιδί μου ποιος θα το φέρει πίσω; Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί και τα δυο μου τα παιδιά χάθηκαν άδικα. Τέτοια ώρα τον είχα πάρει τηλέφωνο χθες και πάντα μου έλεγε πολλές φορές“μάνα να είσαι καλά, μάνα πρόσεχε γιατί είσαι μεγάλη γυναίκα. Μανούλα σ’ αγαπώ και πρόσεχε ήταν τα τελευταία λόγια που μου είπε» προσθέτει.

Φίλος του 52χρονου: «Τι θα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο έλεγε»

«Μου έλεγε έχω πρόβλημα με αυτόν τον άνθρωπο» αποκαλύπτει φίλος του 52χρονου θύματος τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε ο ηλικιωμένος γείτονάς του στην Τήνο.

Από την πρώτη στιγμή που μετακόμισε ο διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου, στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στο σπίτι στην Τήνο, τα προβλήματα με τον υπερήλικα γείτονά του, που έμενε στο ισόγειο, ήταν καθημερινά. Ώσπου… τα πράγματα ξέφυγαν.

Ο ηλικιωμένος, πήρε μια καραμπίνα, πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε εν ψυχρώ τον αγιογράφο, μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι τους.

Δημιουργούσε προβλήματα με τη γειτονιά. Και με την ίδια του την οικογένεια υπήρχαν προβλήματα. Ο άνθρωπος ήταν τέτοια περίπτωση που τον πείραζαν όλα, ούτε με τα ρούχα του δεν ταίριαζε ο άνθρωπος. Με τον Σπύρο που έκανα καμιά φορά ένα διάλογο μου το ανέφερε, μου έλεγε «έχω πρόβλημα με αυτόν τον άνθρωπο» τονίζει ο φίλος του θύματος.

Όπως λέει ο άντρας, ο 52χρονος  ήταν σε δικαστική διαμάχη με τον ηλικιωμένο, ενώ είχε πει στον φίλο του «με απειλεί αυτός ο άνθρωπος». Ερχόταν στενοχωρημένος, λέγοντας: «τι θα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο».

«Θυμάμαι τον έβρισκε στην είσοδο κάτω και του έλεγε διάφορα», δήλωσε ο φίλος του 52χρονου.

«Μέσα σε τρία χρόνια χάθηκαν τρεις άνθρωποι»

Ο 90χρονος τη μια κατηγορούσε τον αγιογράφο ότι είχε ρίξει δηλητήριο στο πηγάδι του, την άλλη τον ενοχλούσε η κεραία που είχε βάλει στην ταράτσα ο 52χρονος, είχαν τσακωθεί ακόμα και για τον ηλιακό.

«Του έλαχε δυστυχώς αυτό το μοιραίο, σύντομα μετά την απώλεια του πατέρα του το 2020 και την απώλεια του αδελφού του το 2021 του Νίκου, να χάσει κι ο ίδιος τη ζωή του με αυτόν τον τραγικό, πραγματικά, τρόπο. Μέσα σε δύο χρόνια ουσιαστικά να χάνονται τρεις άνθρωποι, οι τρεις άντρες της οικογένειας ο σύζυγος, πατέρας δηλαδή και τα δύο παιδιά, τα δύο αδέλφια είναι κάτι που δεν αντέχεται 50-52 χρονών ο άνθρωπος είναι, είναι μικρός αλλά και μικρός να μην είναι, η απώλεια κάθε ανθρώπινης ζωής είναι τραγικό συμβάν» συμπληρώνει ο φίλος του θύματος.