Δώρο Πάσχα 2020: Η τελική ημερομηνία για την πληρωμή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔21/06/2020 - 22:41 | Author: Newsroom Ipaidia

Έως τις 30 Ιουνίου θα πρέπει οι να καταβάλουν το 2020 στους εργαζόμενους. Όπως είπε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, το Δώρο Πάσχα , θα καταβληθεί στους εργαζόμενους, με τη συμβολή του κρατικού προϋπολογισμού.

Όσον αφορά στην προς τις επιχειρήσεις-εργοδότες του επιδόματος εορτών Πάσχα κατά το μέρος που βαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός, ο κ. Βρούτσης υπογράμμισε ότι αυτή θα γίνει στις 20 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων οι εργοδότες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από την 1η Ιουλίου έως τις 10 Ιουλίου του 2020 θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Πληροφοριακό Σύστημα “” το έντυπο "Υπεύθυνη Δήλωση ΕπιχειρήσεωνΕργοδοτών για το επίδομα εορτών Πάσχα έτους 2020 για το οποίο βαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός".

Στο έντυπο δηλώνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τα στοιχεία της επιχείρησης, τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΓΒΑΝ), τα στοιχεία των εργαζομένων τους, καθώς και το ποσό του επιδόματος εορτών Πάσχα 2020 (μικτές αποδοχές εργαζομένου και αναλογούσες εργοδοτικές εισφορές και κρατήσεις) που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα αναστολής της εργασιακής σχέσης εκάστου μισθωτού και το οποίο καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό. • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso