Ανοικτό για το κοινό από τις 20.00 έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 15/8 θα είναι το Μουσείο της Ακρόπολης με τραγούδια για το φεγγάρι. Το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου αλλά και στη φωτογραφική έκθεση «Σμίλη και Μνήμη».


«Πλούσια» η ημέρα – «Πλούσια» και η βραδιά Μουσική βραδιά υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού διοργανώνεται στο Μουσείο της Ακρόπολης την Πέμπτη, 15 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ.

Οι Ειρήνη Τουμπάκη, Ανδρέας Λάφης, Μαρία Αναματερού και Σωτήρης Καρυστινός και η ορχήστρα τους, θα ερμηνεύσουν πολυαγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι και όχι μόνο (Μακεδόνας, Μαχαιρίτσας, Νταλάρας, Αλεξίου, Σαββόπουλος, κ.ά.).

Την ίδια ημέρα, οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα (η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να περιηγηθεί στις μόνιμες συλλογές, αλλά και να επισκεφτεί τη φωτογραφική έκθεση «Σμίλη και Μνήμη. Η συμβολή της μαρμαροτεχνίας στην αναστήλωση των μνημείων της Ακρόπολης».

Την ίδια ημέρα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις παρουσιάσεις της αρχαιολογικής ανασκαφής με τίτλο: «Περπατώντας στην αρχαία γειτονιά του Μουσείου Ακρόπολης».

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ