ΑΣΕΠ: Νέος διαγωνισμός για προσωπικό καθαριότητας σε Δήμους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔13/12/2017 - 17:03 | Author: Newsroom Ipaidia

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών ετοιμάζεται νέος διαγωνισμός, μέσω , για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού καθαριότητας.

Το ζήτημα των αιτημάτων δήμων προς το υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού καθαριότητας, μέσω διαγωνισμού του , εξετάζεται να αντιμετωπιστεί με νέα διαγωνιστική διαδικασία.

Αυτό διευκρινίζεται από το υπουργείο Εσωτερικών με αφορμή την υποβολή εκπρόθεσμων αιτημάτων από δήμους, τα οποία δεν συμπεριελήφθησαν στην τελική απόφαση του υπουργείου και άρα δεν συμπεριλαμβάνονται στην διαδικασία στην διαδικασία διαγωνισμού του που είναι σε εξέλιξη.

ΑΣΕΠ 7Κ/2017: Προσωρινά αποτελέσματα για 38 θέσεις εργασίας

Το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει πως το άρθρο 24 του ν. 4479/2017 προέβλεπε ότι οι σχετικές αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων για την τροποποίηση των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας θα έπρεπε να αποσταλούν στις οικίες Αποκεντρωμένες Διοικήσεις έως τις 31 Ιουλίου 2017.

Επειδή ορισμένοι δήμοι ζήτησαν περισσότερο χρόνο για να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις, δόθηκε μακρά «σιωπηρή» παράταση στη συγκεκριμένη προθεσμία, ώστε να συμπληρωθούν τα αιτήματα.

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές 691 θέσεις για προσλήψεις στο Δημόσιο (λίστα)

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: