Απίστευτο περιστατικό: Μαθητές πέρασαν με αυτοσχέδια γέφυρα το ποτάμι

Απίστευτο περιστατικό: Μαθητές πέρασαν με αυτοσχέδια γέφυρα το ποτάμι

Πίνακας περιεχομένων

Ο Σπύρος Κωνσταντάρας, Δήμαρχος Θέρμου (Αιτωλοακαρνανία), μιλάει στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για το απίστευτο περιστατικό με τους μαθητές που πέρασαν το ποτάμι με αυτοσχέδια γέφυρα.

Σοβαρά τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας – Ο Σπύρος Κωνσταντάρας, Δήμαρχος Θέρμου (Αιτωλοακαρνανία), μιλάει στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για το απίστευτο περιστατικό με τους μαθητές που πέρασαν το ποτάμι με αυτοσχέδια γέφυρα.

Οι μαθητές, από Φαμήλα και Στράνωμα Ναυπακτίας, μετέβησαν το πρωί της Πέμπτης προς το Θέρμο αλλά οι κατολισθήσεις δημιούργησαν πρόβλημα στην πρόσβαση. Έτσι για άγνωστους λόγους τα παιδιά πέρασαν πάνω από τον ποταμό Εύηνο με την συρμάτινη γέφυρα.

Ο δήμαρχος Θέρμου μιλώντας στο Open τόνισε ότι είχε ενημέρωση για την πράξη αυτή την οποία καταδίκασε και για την οποία θα καταθέσει μήνυση ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα.



Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο iPaidia.gr