Τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται μια καλά ενορχηστρωμένη επίθεση μέρους των ΜΜΕ εναντίον της , των παρατάξεων που την απαρτίζουν και του προέδρου της, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

Τις Τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται μια καλά ενορχηστρωμένη επίθεση μέρους των ΜΜΕ εναντίον της ΟΛΜΕ, των παρατάξεων που την απαρτίζουν και του προέδρου της.τελευταίες ημέρες επιχειρείται μια καλά ενορχηστρωμένη επίθεση μέρους των ΜΜΕ εναντίον της ΟΛΜΕ, των παρατάξεων που την απαρτίζουν και του προέδρου της. Με άθλια, εμετικά και χαλκευμένα άρθρα- σχόλια, πρόθυμοι κήνσορες αξιοποιούν μια δυνητική στάση εργασίας, παραπλανούν και έντεχνα μετατρέπουν ένα γεγονός ελάσσονος σημασίας σε μέγιστο πρόβλημα.

Η Ομοσπονδία με τις ενέργειές της επιθυμούσε να καταστήσει σαφή την αντίθεσή της στην υποχρεωτικότητα και την άμισθη επιτήρηση. Είναι «τοις πάσι» γνωστό πως οι εξετάσεις στα πρότυπα θα πραγματοποιούνταν κανονικά και φυσικά δεν επιθυμούσαμε να συμβεί το παραμικρό που θα τις διετάρασσε. Η απόλυτα υπεύθυνη στάση της ΟΛΜΕ απεδείχθη με τη θέση στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ προ ολίγων ημερών. Με την απόφασή μας διαφυλάξαμε «ως κόρη οφθαλμού» τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ζητώντας την εξαίρεση από την απεργία του συνόλου των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στη δευτεροβάθμια. Η κριτική είναι απαραίτητη και αναγκαία, η χυδαιότητα όμως είναι απόλυτα απαράδεκτη και επιστρέφεται στους συντάκτες της.

Θ. Τσούχλος, Πρόεδρος Ο.Λ.Μ.Ε.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ