Το πρόβλημα στην πληρωμή των αναπληρωτών ΕΒΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/03/2018 - 22:26 | Author: Newsroom Ipaidia

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΣ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Β.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνάδελφοι σχετικά με το πρόβλημα στην πληρωμή των αναπληρωτών Ε.Β.Π. Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι έχουν προσληφθεί από τα Προγράμματα ΕΣΠΑ Π.Ε.Π. Εξειδικευμένης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Τρίτη 6/3/ 2018 επικοινωνήσαμε με το Υπουργείο τηλεφωνικά όπου μας επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες μας ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει πιστώσει τα χρήματα στην Περιφέρεια Αττικής.
Ενημερώσαμε τους αιρετούς του ΚΥΣΕΕΠ κ. Παπαευθυμίου και κ. Βούγια για το θέμα αυτό και σήμερα συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας κο Κωνσταντίνο Βαλιάντζα ο οποίος ανέφερε πως η καθυστέρηση οφείλεται στην μη καταβολή του αναγκαίου ποσού από την Αιρετή Περιφέρεια Αττικής και μόλις το ποσό αυτό πιστωθεί στον λογαριασμό θα υπάρξει και η πληρωμή των αναπληρωτών και ότι από πλευράς Υπουργείου πάντως έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες.
Αύριο θα επικοινωνήσουμε με τη Διαχειριστική Αρχή στην Περιφέρεια Αττικής και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.
Η Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής  Γεωργία Μπουλμέτη

Loading...


  • europalso   ideascentral