«Σταματήστε τα εξ αποστάσεως ευχολόγια και πάρτε μέτρα για τη στήριξη των παιδιών και των εκπαιδευτικών!»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔30/03/2020 - 15:41 | Author: Newsroom Ipaidia

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Παιδείας ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΕΛΜΕ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

Σταματήστε τα εξ αποστάσεως … ευχολόγια και πάρτε μέτρα τώρα για τη στήριξη όλων των παιδιών και των εκπαιδευτικών!
Εκεί στο Υπ. Παιδείας, ακούει κανείς;

Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τις ΕΛΜΕ να στηρίξουν την κοινή πρωτοβουλία μας να υπογράψουν και να διαδώσουν πλατιά το κείμενο.

Το κείμενο διαμαρτυρίας και οι υπογραφές θα δημοσιευτούν και θα κατατεθούν στο Υπουργείο Παιδείας στο τέλος της εβδομάδας από αντιπροσωπεία των Συλλόγων και ΕΛΜΕ που στηρίζουν την προσπάθεια.

Κυρία Υπουργέ, κύριοι της κυβέρνησης,

Μας ζητήσατε, εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς, να μπούμε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας μια θέση σε μια e-me ή e-class τάξη!

Δε μας ρωτήσατε αν έχουμε Η/Υ, αν έχουμε ίντερνετ, αν έχουμε σχετικές γνώσεις ή ακόμα και τις δυνατότητες, καθώς είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι με τα παιδιά μας και τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας σε κίνδυνο! Φυσικά δεν περιμέναμε τέτοια «ευαισθησία», αφού με την πολιτική σας μας καταδικάσατε, δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες από μας, στην ανεργία και την ανασφάλεια. Μια ακόμα εκδοχή της περιβόητης θεωρίας της “ατομικής ευθύνης”, που απαλλάσσει το κράτος από τις δικές του ευθύνες.

Το link της σελίδας των Σωματείων

https://sites.google.com/view/ypografes-elearning/  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: