Στη Ρόδο θα μεταβεί το Σάββατο η υφυπουργός Παιδείας,  για να εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του Δημητρίου Κρεμαστινού.

Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του Δημητρίου Κρεμαστινού στη Ρόδο η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο νησί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 24 και 25 Οκτωβρίου.

Οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του αείμνηστου καθηγητή, υπουργού και αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 24 -25 Οκτωβρίου 2020 στον Αρχάγγελο Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Ζαχαράκη θα παραστεί το Σάββατο (24/10, 16:00) στην Ονοματοδοσία του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου και αργότερα (17:00) θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου Ρόδου και στην ονοματοδοσία αυτής εις μνήμην Δημητρίου Κρεμαστινού με τη παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου κ.κ. Κυρίλλου.

Την Κυριακή το πρωί η υφυπουργός θα παραστεί στο εξάμηνο μνημόσυνο του Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού, στην ονοματοδοσία οδού από Άγιο Γεράσιμο προς Τράπεζα Πειραιώς έως Φαρμακείο Σαραγά, σε οδό «Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού» και στις 11:30 στα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου καθηγητή, υπουργού και αντιπροέδρου της Βουλής.

Επιπλέον, το Σάββατο (24/10, 11:30) η κ. Ζαχαράκη  θα συμμετάσχει σε εκδήλωση βράβευσης μαθητών του 4ου ΓΕΛ Ρόδου που διακρίθηκαν με το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η δική μου Βιοηθική» που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής (ΕΕΒ) και το Εργαστήρι Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ