Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ την Πέμπτη 31/1

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/01/2019 - 12:48 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Σας ενημερώνω ότι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 θα συνεδριάσει το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

Παληγιάννης Βασίλειος

1. Συζήτηση για τη μοριοδότηση σχολικής μονάδας Π.Ε. που επαναλειτουργεί για ένταξή της στις μονάδες δυσμενών συνθηκών και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
2. Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Π.Ε., για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
3. Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Π.Ε. για απαλλαγή από τη θέση Οργανωτικού Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
4. Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
5. Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2018-2019 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
6. Επανεξέταση παλαιών και εξέταση νέων αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Π.Ε. για μετάταξη/απόσπασή τους σε διοικητικές θέσεις (μέσω του Ε.Σ.Κ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
7. Επανεξέταση αίτησης μετάταξης εκπαιδευτικού Δ.Ε. στην Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
8. Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάταξης διοικητικού υπαλλήλου για επαναφορά του σε θέση εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
9. Επανεξέταση αίτησης αποδέσμευσης εκπαιδευτικού Π.Ε. για μετάταξή της σε θέση Ε.Ε.Π. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

Loading...


  • europalso   ideascentral