Σήμερα Παρασκευή 15.07.2022 συνεδριάζει το διορισμένο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης () με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τις ενστάσεις, επανεξετάσεις αιτήσεων και ανακλήσεις αποστάσεων.

Ενημέρωση Φασφαλή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο τ. αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκος Φασφαλής, ενημερώνοντας τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με τη σημερινή, Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ).

Ο τ. αιρετός, ο οποίος εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), το οποίο προήλθε από τις αρχαιρεσίες στην 91η Γενική Συνέλευση, την 29η Ιουνίου 2022 και αυτή τη στιγμή διατελεί Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) της Ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενημερώνει πως για αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του “διορισμένου Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ)”, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης που αφορούν στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, όπως ενστάσεις, επανεξετάσεις αιτήσεων και ανακλήσεις αποστάσεων.

Τέλος ο τ. αιρετός Νίκος Φασφαλής επισημαίνει για μια ακόμη φορά πως “η αδιαφανής λειτουργία του ΚΥΣΠΕ των δοτών χωρίς την παρουσία των Αιρετών οδηγεί σε αδικίες και απαίτηση του Κλάδου είναι άμεση αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών που με αγώνες κατακτήθηκαν”.

Ακολουθεί το Ενημερωτικό Σημείωμα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!
Συνεδρίαση του “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Θέλω να σας ενημερώσω ότι για αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του “διορισμένου ΚΥΣΠΕ” για ζητήματα που αφορούν τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Όπως ενστάσεις, επανεξετάσεις αιτήσεων και ανακλήσεις αποστάσεων.

Έχει γίνει ολοφάνερο σε όλους πως η αδιαφανής λειτουργία του ΚΥΣΠΕ των δοτών χωρίς την παρουσία των Αιρετών οδηγεί σε αδικίες και απαίτηση του Κλάδου είναι άμεση αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών που με αγώνες κατακτήθηκαν !!!

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ