Την ώρα που ένα ολόκληρο κράτος έχει παραλύσει και η εκπαιδευτική διαδικασία προσπαθεί να επαναλειτουργήσει με περιορισμούς και  μέτρα και ενώ τα φροντιστήρια και παραμένουν πάνω από 3 μήνες κλειστά, κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν τρόπο να κινούνται υπογείως στην πλάτη της κοινωνίας ρισκάροντας την δημόσια Υγεία αγνοώντας κάθε είδους υποδείξεις των ειδικών.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ – Έκανε ιδιαίτερα Αγγλικών και συνελήφθη

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniotimes, άνδρας γεννημένος στην Ελλάδα το 1958, γιατί παρέδιδε μαθήματα Αγγλικών σε αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου Κοινότητας του Αγρινίου, χτες το απόγευμα στις 4:20, για παραβίαση των μέτρων της καραντίνας.
Του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Επίσης θα πρέπει να δωθούν εξηγήσεις κατά πόσο η δραστηριότητα αυτή είναι νόμιμη, εκδίδονται οι ανάλογες αποδείξεις και ο καθηγητής είναι ασφαλισμένος καθώς τίθεται και θέμα φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής ενώ ερώτημα αποτελεί το αν διαθέτει ο καθηγητής άδεια διδασκαλίας σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών ή αν έχει κάνει νόμιμη έναρξη επιτηδεύματος ως οικοδιδάσκαλος

Τέλος ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί στο κατά πόσο η αίθουσα του πολιτιστικού αυτού συλλόγου της Κοινότητας Αγρινίου πληρεί τις προυποθέσεις από το νόμο για αυτή τη δραστηριότητα (πυρασφάλειες, στατικές μελέτες, τετραγωνικά κλπ) όπως προβλέπεται από τον ΕΟΠΠΕΠ. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να δούμε αν θα ξεκινήσουν διερευνητικές ενέργειες από τη Δευτεροβάθμια της περιοχής καθώς ο έλεγχος των παράνομων Φροντιστηρίων εμπίπτει πλέον σε αυτές.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ